De Nieuwe Stijl van Leek

Leek - Leek
Actueel aanbod

€ 235.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 150m2
Kaveloppervlak
187 - 610m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Zomerbries - De Nieuwe Stijl van Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, staat iets heel bijzonders te gebeuren. Hier komt een nieuwbouw project: mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk Oostindie, ontwikkeld door VanWonen.
Dat dit project ontwikkeld wordt vanuit een Drentse gedachte is aan veel aspecten te zien. Van de architectuur tot de inrichting van het openbare groen. De sfeer van dit project ademt Drentse karakteristieken. Zo worden er houtwallen aangelegd, bosven geplant en gezellige brinken gecreëerd.

Afgelopen periode hebben we u gevraagd naar uw woonwensen. De uitkomsten van deze enquête hebben we meegenomen in de verdere uitwerking van de ontwerpen. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen. Zomerbries telt straks 19 nieuwbouwwoningen in De Hoven-Oostindie, verdeeld over 7 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, en 4 vrijstaande woningen.

Alle woningen zijn gasloos en worden energieneutraal gebouwd (EPC 0,0).

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Stijl van Leek
Koopwoningen
19
Prijs
€ 235.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
muriel@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leek.

Aanmelden