Bouwkavels Het Buiten, Leek

Leek - Leek
Actueel aanbod

€ 218.700,- tot € 1.068.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1151 - 9999m2

Over dit project

Dit deelgebebied van Oostindie kent de meest landelijke opzet. De kavels in Het Buiten volgen de kanalen en sloten die dit veenkoloniale landschap vroeger bepaalden. Alle woningen zijn vrijstaand en liggen vrij aan het water. Voor deze woningen geldt de grootste vrijheid. Er is geen beeldkwaliteitplan voor de architectuur, u kunt hier bouwen in de stijl die u wilt. De oppervlakte van de kavels variƫren van 1151m2 tot 11377m2.

Dankzij de erfpachtregeling van de gemeente Leek is het ook mogelijk om de grond bij de woning in erfpacht te nemen in plaats van te kopen.
De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten tot wel 10% lager liggen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavels Het Buiten, Leek
Koopwoningen
15
Prijs
€ 218.700,- tot € 1.068.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht, Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leek.

Aanmelden