Bouwkavels Oostwold

Leek - Leek
Actueel aanbod

€ 92.625,- tot € 116.280,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
600 - 892m2

Over dit project

Oostwold
Dorps wonen naast de stad Groningen
Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen. 9 kilometer ten westen van de stad vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen. Bent u een liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel? Dan is wonen in het dorpje Oostwold misschien iets voor u. Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 650 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt. Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp. Wilt u af en toe de stad Groningen opzoeken, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Het dorp is slechts 9 kilometer verwijderd van de Grote Markt. Daarnaast kunt u ook prima winkelen in het nabijgelegen Leek waar u gratis kunt parkeren. Kortom: gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7 en op circa 10 autominuten van Groningen.

Er zijn kavels te koop waar u een vrijstaande woning op kunt bouwen.
De kavels variëren in grootte van 600m2 tot 900m2.
Naast kavels worden er ook twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen aangeboden.
Mocht u geïnteresseerd zijn of op de hoogte willen blijven van dit project, schrijft u zich dan vooral geheel vrijblijvend in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavels Oostwold
Koopwoningen
7
Prijs
€ 92.625,- tot € 116.280,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leek.

Aanmelden