Toekomstige Bouwkavels Zevenhuizen-Oost

Leek - Zevenhuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het dorp Zevenhuizen ligt ten zuiden van Leek en heeft ca. 3000 inwoners. Ten oosten van Zevenhuizen wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld.

Het bestemmingsplan voorziet in een gefaseerde ontwikkeling van een nieuw woongebied met maximaal 75 woningen aan de oostzijde van het dorp Zevenhuizen. Het plangebied wordt globaal begrensd door agrarisch gebied (noordzijde), de bestaande woningbouw aan het Hoofddiep (westzijde) en de Kokswijk (zuidzijde) en de bestaande watergang in het aan het plangebied grenzende agrarisch gebied (oostzijde). Het bestemmingsplan biedt een direct bouwrecht voor fase 1, terwijl de ontwikkeling van de fasen 2 en 3 van het plan gebonden zijn aan een wijzigingsbevoegdheid

Meer informatie

Kenmerken

Project
Toekomstige Bouwkavels Zevenhuizen-Oost
Koopwoningen
75
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leek.

Aanmelden